Publicerad

Färdigbyggda topplistkupor säljes

Topplistkupa

Nu kan du boka dina topplistkupor i webshopen. Betalar gör du vid leverans, kontant, Swish eller med kort via iZettle.

Jag levererar kostnadsfritt vid kursdagarna runt om i landet eller enligt överenskommelse.

 

6 thoughts on “Färdigbyggda topplistkupor säljes

 1. O.T.
  För lite mer än en vecka sedan kom en väldigt kraftig bisvärm och etablerade ett samhälle i en över hundra år gammal lind vid min trägård.
  Det är mörka vildbin.
  Eftersom linden precis blommar här så är det ett jäkla drag just nu.
  För mig är detta en av årets bästa händelser.

  1. Ja det är något speciellt med bin 🙂

 2. Hej!
  Jag skall gå din kurs i Järna om ett par veckor. Och som jag förstått handlar kursen bl a om hur man flyttar ett samhälle från en ramkupa till en Tbh.
  Jag har mitt första samhälle (yngelavläggare från förra året) i en ramkupa och skulle möjligen vilja köpa en Tbh-kupa av dig för att flytta över mina bin efter kursen. Är tidpunkten för detta ok? Går det att beställa en kupa att köpa av dig vid det tillfället?

  1. Hej Torun

   Det är en utmärkt tidpunkt att göra detta. Alltid skönt när man sett detta i praktiken och kanske tom prövat med någon kaka själv.
   Gå in och beställ en kupa och eventuellt ytbehandling. Skriv i noteringsfältet att du vill ha den levererad till kursen i Järna.
   Betalar gör du på plats med kort eller Swisch, i nödfall kontanter. Se till att du inte har en spärr vid 3000:- på Swisch vilket är vanligt. Ändra i inställningarna i så fall.

   1. Är det möjligt att montera av benen (om de inte redan är av) för transport från Järna? Jag gissar att den utan ben borde kunna fraktas i en kombibil..?

    1. Ja den levereras med benen och djupbotten demonterade just för transport i kombibilar eller på takräcken. Du behöver en kombi i storlek Volvo V70 alternativt en mindre men med möjlighet att fälla fram passagerarsätet.

Kommentera