Publicerad

KAMPANJ! Topplistkupor med eftersäsongsrabatt

Topplistkupa

Beställ och betala en topplistkupa under september och du får 12% rabatt på alla. I oktober får du 10%, november 8% och i december 6%. Erbjudandet gäller byggsatser, färdigbyggda kupor och ytbehandlade. Byggsatser skickas direkt till din dörr med lastbil. De monterade levereras efter överenskommelse.

Skriv månadens namn med små bokstäver i fältet för rabattkod så bokförs rabatten.

Du har möjlighet att dela upp betalningen med Svea web pay om du vill. Det gör du genom att välja det som betalningsalternativ i kassan.

Jag kommer göra en resa till Göteborg innan jul för att hälsa på mina föräldrar och tar med beställda färdigbyggda kupor kostnadsfritt vid detta tillfälle om du bor efter vägen eller möter upp. En liknande resa planeras till Stockholmsregionen i vinter när det är fullt lass på kärran.

Kampanjen är begränsad till 30 stycken kupor totalt.

2 thoughts on “KAMPANJ! Topplistkupor med eftersäsongsrabatt

  1. Har en fråga – finns det någon begränsning geografiskt med dessa kupor? Jag tänker temperatur t.ex. Sverige är ett stort land med stora skillnader. Kommer arbeta med frågan ”Matstrategi ” under hösten.

    1. Typen av kupa har inte annan begränsning än ”vanliga” ramkupor men kommer du i de kallare delarna så behöver även dessa isoleras. I Umeå lägger de en markisoleringsskiva på listerna förutom isoleringen vid inspektionsfönstret.

Kommentera