Publicerad

Plantering av Pilsticklingar

När man odlat ett tag så upptäcker man snart att man kan aldrig få för mycket slanor till växtstöd, vindskydd m.m. Pilen som är snabbväxande är alldeles ypperlig till detta. Att den sedan dessutom ger pollen till bin och insekter, många sorter dessutom tidigt på säsongen gör inte saken sämre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 thoughts on “Plantering av Pilsticklingar

  1. Ja vad säger man? Givetvis är det många som med en gång tycker att det är ett jättebra initiativ. Om jag och du sätter oss tillsammans under någon timme och brainstormar lite så skulle vi kunna komma på hur många ”goda” saker och tjänster som helst som endast en ”ond” människa kan säga nej till. Om vi sen vore politiker eller kunde få en politiker att driva dessa ”goda” saker så hade vi varit med och ”förbättrat” samhället.

   Jag har inte hört talas om detta förut men det luktar tjänstemanna initiativ lång väg. Det är så här byråkrati hittas på. Tjänstemän som skapar nya ”viktiga” tjänster som är svåra att bli av med.

   Få slut på detta och sänk skatten istället så folk kan försörja sig på t.ex biodling på ett vettigt sätt. Är det någon eller några som driver de frågor som nämns som motiv för denna institution så får det ske ideellt som nu, via crowdfunding eller andra donationer.

   Om inte politikerna och byråkrati tog minst 75% av folks inkomster så skulle just sådana här initiativ och problem kunna lösas med frivilliga samarbeten på ett betydligt smidigare sätt.

Kommentera